Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oltiin käyty jokunen kurssi toistemme hyvinvoinnin ylläpitämistä vartenten. Joitain tuttavia ja ystäviä houkuttelimme hoitopöydälle itsemme lisäksi. Osin saatiin kummaksuvia katseita, valtaosin positiivista palautetta.

Vuonna 2006 perustettiin Metsänhenki, tuottamaan hyvinvointia keholle ja mielelle. Asuttiin silloin keskellä metsää, ja asunpaikastahan se idea nimeen lähti. Aiemmin oli rakenneltu pieni pihamökki ja vähän ihmeteltiin, että mitä me tällä tehdään. Tosin mun vanhempani siinä olivat yhden talven evakossa, oman kotinsa muuton välissä. Sitten se muuttui meidän hoitomökiksi.

Reikienergia hoidosta ja intialaisesta päähieronnasta aloitettiin, kumpikin yhdessä ja omilla tahoillaan lisää oppia haettiin eri kursseilta. Akupunktuurihoitaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, diplomivyöhyketerapeutti, hypnoositerapeutti, todistuksia seinälle kertyi ajanmyötä.

Kaupunkiin tultiin, vähitellen töiden perässä ja myöhemmin asumaan. Kaupungissa ensin työskenneltiin toisten nurkissa, sittemmin omassa toimipisteessä. Se mistä aloitettiin on yläkuvassa ja alakuvassa paikka johon lopetettiin.

Elämä heitti Arin eläkkeelle 2017 edellisen vuoden sairastelun jälkimainingeissa. Vuosi 2016 kului pitkälti sairaalassa ja virallisen puolen hoidoissa kulkiesa. Myös Erja lopetti hoitotyön, koska oli tukemassa Arin tervehtymistä ja terveyttä. 

Metsänhenki sivut jäi joutilaaksi alunperäisestä tehtävästään. Ajateteltiin, että nyt kun meillä on aikaa ja elämääkin tuntuu vielä piisaavan, tehdään pitkähkön sairaalamatkan sijaan lyhempiä maakuntamatkoja, missä lie käydäänkin, kirjoitellaan ja laitellaan kuvia tänne jostain asioista ja paikoista. Saa nähdä tuleeko tarinat kotinurkista, kyllä me varmaan päästään etäämmällekin käymään.

Hoitomökki metsässäHoitomökki metsässä

Karjalankatu 7Karjalankatu 7